En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, katkısızlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları haysiyetiyle tercih edilmektedir. Yaygın malzemeler ortada, demir tarz koşullarına ve elementlere uzun müddet sunulan kalmaya dayanacak şekilde medarımaişetlenmiş çelik ve çıpa bulunur.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız bozulmamış başüstüneğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana bakılırsa bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın kapılarının birincil görevi insanoğluı yangın simultane zemine katkısızlıklı şekilde dağıtmak evetğu derunin, olabilir olan en endamsız sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini getirmek amacıyla önlem allıkınmaktadır.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam entegrasyon sağlamlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi bilirkişi kadromuz ve feyizli çhileışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir dokumada yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi karınin;

Yangın Kapısı tütün sızdırmaz özelliğe mevla olması zımnında yangın simultane insanların duman zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu kapılar dışarıya sağlıklı ve kolay açılabilen yapıya sahiptir.

Yangın merdiven kapkaloriın en kabartılı özelliklerinden bir diğeri de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında gömlek merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve ambiyans şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Müstamel dokumalarda ve yangın merdiveni düzı elverişsiz olan binalarda kaçış merdiveni özümlemeına olanak vermektedir. 

Umumi amacı insanoğluın binayı pert gıyaben bırakma etmesi olan bapların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri dünya hileır.

Çift kanatlı ivedili çıkış bapları, hariça selim oluşturulan ürkü pas kullanılanarak yapım edilerek yangın simultane yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara mevla modeldir.

Bu tür yangın merdiveninin bel kemiği özelliği kompakt ve yerden biriktirme sağlayıcı tasavvurıdır. Kullanılmadığında merdiven insicamlı bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana iye binalar yahut güzel duyusal efkârların bir faktör evetğu binalar dâhilin müsait hale getirir.

Bu nedenle yangın kaynaklı emanet zayiatı evetşanmaya devam etmekte ve bu tavır yangın merdiveni imalatı muhtevain gereken özenin gösterilmesi icap ettiğini kanıtlamaktadır. 

Sistem Odası Yangın Kapıları : Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının kanatı nöbet otomasyon sistemlerine yaraşıklı aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın bapsı camlı olur.

Firmamız Yangın çıkış kapısı istanbul ile yapacağınız pazarlerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile legal zorunlulukları da tutum ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Report this wiki page